فهرست محتوای این مطلب
تاریخچه سالاد سزار
سالاد سزار را اولین بار، آقای سزار کاردینی، سرآشپز ایتالیایی که در آمریکا ساکن بود، برای جشن ۴ جولای در آمریکا درست کرد. خیلی زود بهواسطهی استقبال ستارگان هالیوود از این غذای جذاب، سالاد سزار شهرت جهانی پیدا کرد و جزو پرفروشترین سالادها در رستورانهای سرتاسر دنیا تبدیل شد.
سالاد سزار در سرتاسر دنیا بهاشکال مختلفی سرو میشود و متناسب با ذایٔقه غذایی آن منطقه، تغییراتی داشته است. در برخی نقاط دنیا، سالاد سزار با بیکن سرو میشه، برخی دیگه با ماهی کولی، و توی تعدادی از رستورانهای ما هم با مرغ سوخاری.
در دستور اصلی سالاد سزار از سس ورسترشر (ورچستر)، ماهی آنچووی و زرده تخم مرغ (اصلاح شده) استفاده میشود؛ دستورپختی که تاندوری برای شما آماده کرده، از مواد در دسترستر، اقتصادیتر و متناسب با ذایٔقه ایرانیان تغییراتی داشته است.
مواد اولیه (برای ۲ نفر)
- سینه مرغ: ۱ عدد
- نان کروتان: ۱۰۰ گرم
- لیموترش: ۲ عدد
- کاهو رسمی: ۱ عدد
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۶ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سینهی مرغ را از وسط برش بزنید، بر روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید. سپس آن را با بیفتککوب، بکوبید تا بافت آن نرم شود.
سپس سینه مرغ را با سس خردل، آب لیمو تازه، پودر سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
بعد از مزه دار کردن مرغ، نوبت پخت آن است. در دستور سالاد سزار، مرغ به صورت گریل و بدون روغن پخته می شود. بهتر است برای این کار، از تابه های گریل چدنی استفاده کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.
برای سس سزار (سس سالاد) مایونز، خردل، پودر سیر، سرکه بالزامیک، آب لیمو تازه و پنیر پارمزان را مخلوط کنید.
مرغ گریل شده را برش بزنید و به همراه کاهوهای برش زده، به بشقاب سرو منتقل کنید.
نان کروتان و سس سالاد سزار را اضافه کنید. سالاد سزار شما آمادهست! نوش جان.
سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:
طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی
طرز تهیه نوتلا خانگی سالم و خوشمزه