Tandori

    • Sample Page
    • برگه نمونه
    • لندینگ پیج

طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی

سوپ قارچ رستورانی

سوپ قارچ یکی از معروف‌ ترین و محبوب ترین سوپ ها در کل دنیا از جمله ایرانیان است. این سوپ ساده و در عین حال خوشمزه، در ترکیب خود از عصاره مرغ و خامه بهره‌مند شده که طعم بی نظیری به آن می‌ دهد. این سوپ معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هسید که سوپ را به عنوان غذا حساب نمی‌ آورند، احتمالا با این سوپ، تجدید نظر می کنید. در این مطلب از مجله تاندوری، به دستورپخت یک سوپ قارچ ساده و خوشمزه می پردازیم.

مواد اولیه سوپ قارچ

فهرست محتوای این مطلب

  • 1 مواد اولیه سوپ قارج ( برای ۲ نفر )
  • 2 دستورپخت سوپ قارچ

مواد اولیه سوپ قارج ( برای ۲ نفر )

  • آب مرغ (استاک مرغ): ۳ پیمانه
  • خامه‌: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۱ حبه
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

دستورپخت سوپ قارچ

پیاز را نگینی کنید و به همراه سیر له شده، به همراه مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

تصویر سیر و پیاز له شده

سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه با سیر و پیاز تفت دهید تا قارچ مقداری از آب خود را از دست دهد.

اضافه کردن قارچ به مواد

بعد از چند دقیقه، آرد، نمک و فلفل را به مواد خود اضافه کنید.

اضافه کردن آرد به سوپ قارچ

بعد از یکدست شدن مواد، استاک مرغ (عصاره مرغ) و جعفری خردشده را به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی

بعد از حدودا ۳۰-۴۰ دقیقه، مقداری از سوپ را در خامه حل کنید و مجدد به سوپ اضافه کنید. علت حل کردن خامه با سوپ، نبریدن خامه و گلوله نشدن آن در سوپ است.

اضافه کردن خامه به سوپ

بعد از حدودا ۱۵ دقیقه، سوپ قارچ شما آماده است. نوش جان!

سوپ قارچ آماده شد.

از آموزش‌های زیر هم دیدن کنید:

آموزش فینگرفود – کلیک کنید

آموزش پاستای تازه در خانه – کلیک کنید

آموزش کامل پیتزا به همراه خمیرها و سس‌ها – کلیک کنید

 

شهریور ۱۵, ۱۴۰۱

حامد جواهری

دستورپخت
سوپ خامه, سوپ خامه ای, سوپ قارچ, سوپ قارچ تالاری, سوپ قارچ خامه ای, سوپ قارچ خانگی, سوپ قارچ رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Tandori

با افتخار، ایجاد شده با WordPress