سوپ قارچ یکی از معروف ترین و محبوب ترین سوپ ها در کل دنیا از جمله ایرانیان است. این سوپ ساده و در عین حال خوشمزه، در ترکیب خود از عصاره مرغ و خامه بهرهمند شده که طعم بی نظیری به آن می دهد. این سوپ معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشود، اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هسید که سوپ را به عنوان غذا حساب نمی آورند، احتمالا با این سوپ، تجدید نظر می کنید. در این مطلب از مجله تاندوری، به دستورپخت یک سوپ قارچ ساده و خوشمزه می پردازیم.
فهرست محتوای این مطلب
مواد اولیه سوپ قارج ( برای ۲ نفر )
- آب مرغ (استاک مرغ): ۳ پیمانه
- خامه: ۱۰۰ گرم
- سیر: ۱ حبه
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
دستورپخت سوپ قارچ
پیاز را نگینی کنید و به همراه سیر له شده، به همراه مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه با سیر و پیاز تفت دهید تا قارچ مقداری از آب خود را از دست دهد.
بعد از چند دقیقه، آرد، نمک و فلفل را به مواد خود اضافه کنید.
بعد از یکدست شدن مواد، استاک مرغ (عصاره مرغ) و جعفری خردشده را به مواد اضافه کنید.
بعد از حدودا ۳۰-۴۰ دقیقه، مقداری از سوپ را در خامه حل کنید و مجدد به سوپ اضافه کنید. علت حل کردن خامه با سوپ، نبریدن خامه و گلوله نشدن آن در سوپ است.
بعد از حدودا ۱۵ دقیقه، سوپ قارچ شما آماده است. نوش جان!