برنامه شما برای شام شب یلدا چیست؟ مرغ ناردون، یک پیشنهاد حذاب برای شام شب یلدای شما!
فهرست محتوای این مطلب
مواد لازم برای پخت مرغ ناردون
سینه مرغ: 3 عدد
انار دونشده:1 عدد
خلال پسته: برای تزئین
زعفران دمکرده: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
آب انار: 3 لیوان
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ ناردون
مرحله 1:
مرغها را به وسیله ادویهها و کمی روغن مزهدار کنید و بگذارید حداقل نیم ساعت (30 دقیقه) داخل یخچال بماند تا ادویهها به خوردش روند و مزهدار شود.
مرحله 2:
سپس هر دو طرف مرغ را درون تابه تفت بدهید به شکلی که کمی سرخ شوند.
مرحله 3:
داخل قابلمه پیازی که نگینی خردشده را به همراه سیر تفت دهید.
مرحله 4:
سپس رب انار را اضافه کنید.
مرحله 5:
بلافاصله آب انار را اضافه کنید.
مرحله6:
مرغها را به خورش اضافه کنید و به آن اجازه دهید تا حداقل 1 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.
مرحله 7:
برای 15 دقیقه پایانی، انارها را اضافه کنید.
مرغ ناردون شما آماده سرو است. نوش جان!
سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:
انواع شاورما کدامند؟ توضیحات جالب درباره این غذا