کیک یخچالی شکلاتی با ساقه‌طلایی در 5 مرحله

کیک یخچالی شکلاتی با ساقه‌طلایی در 5 مرحله

کیک‌های یخچالی انواع مختلفی دارند و بیشتر با مدل‌های مختلفی از بیسکوئیت آماده می‌شوند و از مهمترین دلایل محبوبیت آن‌ها این است که درست‌کردن‌شان راحت است و نیازی به پختن در فر ندارند. در بیشتر دستورالعمل‌های مربوط به کیک‌ یخچالی از پتی‌بور استفاده شده است.

اما در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه از بیسکوئیت ساقه‌طلایی استفاده کنید که به دلیل طعم متفاوت آن و ترکیب با شکلات، بسیار خوشمزه است. تاندوری مرکز اموزش آنلاین انواع کیک و شیرینی به صورت کاملا حرفه‌است به طوریکه شما را برای راه‌اندازی کسب و کارتان آماده می‌کند.

درصورتی که علاقه دارید انواع کیک و شیرینی را یاد بگیرید و بعد از یادگیری از طریق آن‌ها کسب و کار خانگی خود را راه‌اندازی کنید، می‌توانید به وب سایت تاندوری مراجعه کنید و بهترین دوره‌های آموزش کیک و آموزش دسر و شیرینی را دریافت کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی

کره: 75 گرم

شکلات تخته‌ای: 100 گرم

بیسکوئیت ساقه‌طلایی: 2 بسته

پودر کاکائو: 100

آب: 1 لیوان

شکر: 100 گرم

خامه: 160 گرم

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی ساقه‌طلایی

مرحله 1:

ابتدا تمام ساقه‌طلایی‌ها را داخل زیپ‌کیپ بریزید و با گوشت‌کوب یا هرچیز دیگر بکوبید تا کاملا پودر شوند.

مرحله کوبیدن بیسکوئیت‌ها

مرحله2:

شکر، پودر کاکائو، آب و کره را روی شعله بگذارید و هم بزنید تا کاملا یک‌دست شوند.

مرحله اضافه‌کردن شکر، پودر کاکائو و سایر مواد

مرحله3:

بیسکوئیت‌ها را با این مواد مخلوط کنید، داخل ظرف یا قالب کمربندی بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

نکته: حتما باید داخل قالب کمربندی باشد. زیرا کیک‌های یخچالی تنها به این شیوه قابل جداسازی هستند و در سایر قالب‌ها به راحتی جدا نخواهند شد.

اضافه‌کردن بیسکوئیت‌ها به ترکیب

مرحله چهارم:

در یک ظرف دیگر، شکلات تخته‌ای و خامه را به روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شوند و انقدر به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند.

حرارت‌دادن شکلات‌های تخته‌ای به همراه خامه

مرحله پنجم:

در این مرحله، مواد را به کیک که در یخچال بود اضافه کنید و آن را صاف و یکدست کنید و مجدد در یخچال قرار دهید (به مدت 3 ساعت).

کیک یخچالی شکلاتی شما با بیسکوئیت ساقه‌طلایی آماده است. قالب را باز کنید و به صورت دلخواه آن را برش بزنید و میل کنید.

نوش جان!

کیک یخچالی با بیسکوئیت ساقه طلایی

آیا کیک یخچالی همان کیک بستنی است؟

خیر!

آنچه که به عنوان کیک بستنی وجود دارد، از دو بافت کیک و بستنی قطعا تشکیل شده است که بخش کیک آن، با کیک یخچالی کاملا متفاوت است زیرا در پخت آن از فر استفاده شده است. در حالی که کیک یخچالی، یک ترکیبی از مواد است که صرفا در یخچال متراکم شده‌اند و حالت کیک‌مانند گرفته‌اند و بسیار راحت و سریع بدون نیاز به موارد پیچیده قابل تهیه شده است.

 

سایر مطالب پیشنهای مجله تاندوری:

 

طرز تهیه چیزکیک لوتوس چگونه است؟ + نکات مهم

طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی ساده و دو رنگ


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *