کوکی میتونه یکی از بهترین گزینهها برای خوردن عصرانه در کنار چای یا قهوه باشه. توی این مطلب میخوایم با ۷ روش، کوکیهای خوشمزهتر و بهتری درست کنیم.
اگر کسبوکار فروش کوکی خونگی دارید، توصیه میکنیم حتما این مطلب رو بخونید.
فهرست محتوای این مطلب
۱- استراحت خمیر کوکی
استراحت خمیر کوکی، مهمترین نکته پخت کوکیه. چون از پهنشدن و خشکشدن کوکیها هنگام پخت جلوگیری میکنه و شما کوکیهای ضخیمتری داشته باشین. همینطور باعث میشه طعمها بر اثر حرارت فر از بین نرن و کوکی شما خوشمزهتر بشه. حتما به خمیر کوکی حداقل ۱ ساعت قبل از پخت، داخل یخچال استراحت بدین.
۲- استفاده از سیلپد یا مت سیلیکونی
مت سیلیکونی که بهش سیلپد هم گفته میشه، نوعی ورقهی سیلیکونی مناسب برای قنادی و شیرینیپزیه که به احتمال خیلی زیاد، موقع قنادی و شیرینیپزی به دردتون میخوره.
سیلپدها جایگزین کاغذهای روغنی هستن و دارای عمر بالایی هستن. توصیه میکنیم اگر کسبوکار خانگی شیرینی دارید، یک سیلپد تهیه کنید تا بتونین شیرینیهای باکیفیتتری درست کنید.
سیلپدها بخاطر حفرههایی که روی سطحشون دارن، باعث میشن حرارت بهصورت یکسان و کنترل شده روی کف سینی پخش بشه و شیرینیهای شما، مثل ماکارون، کوکی یا تارت، پخت بهتری رو تجربه کنن.
۳- دمای سینی قبل از پخت
اگر یک سینی برای پخت کوکی دارید و میخواین چند سری کوکی درست کنین، بههیچ وجه کوکیهای خام رو در سینی داغ قرار ندید. چون اینجوری کوکیهاتون پخت کاملی رو داخل فر نخواهند داشت و احتملا خشک میشن.
۴- استفاده از سینی گالوانیزه
سینیهای استیل گالوانیزه، بر خلاف سینیهای تفلون و تیرهرنگی که معمولا در کنار فرها هستند، حرارت رو کمتر بهخودشون جذب میکنن و درنتیجه، احتمال خشکشدن یا پهنشدن بیش از حد کوکیها در فر، کمتره.
۵- همزدن مواد خمیر
همزدن بیش از حد مواد خمیر کوکی، باعث میشه هوای زیادی به داخل مواد بره و کوکیهای شما در حین پخت، باد کنن و ظاهر زشتی بهخودشون بگیرن.
۶- دما، مهمترین چیز
اولین نکته در مورد دما، دمای مواده. کره، تخم مرغ، شیر و … حتما باید در دمای محیط باشه. یادتون باشه که کرهی دمای محیط رو با کرهی آبشده، اشتباه نکنید. و نکتهی بعد دمای فره. فرهای خونگی ممکنه بسته به توانشون، خیلی زود سرد بشن.
۷- فقط به تایمر اعتماد نکنید.
درسته که توی هر دستورپختی، مدتزمان پخت گفته شده، ولی این خیلی بستگی به توان فر شما داره. همونطور که گفتیم، فرهای خونگی ممکنه بسته به توانشون، خیلی زود سرد یا گرم بشن. پس حتما در مدت زمان پخت کوکیها، بالاسر فر وایسید. هر زمان اطراف کوکیهاتون داشت قهوهای میشد، یعنی کوکیهاتون آمادهست.
اگر میخواین پخت کوکی رو بهصورت اصولی یاد بگیرید، میتونین خیلی راحت از طریق دوره کوکی تاندوری پخت انواع کوکیهای کافهای رو توی خونه تجربه کنید و حتی آمادهی شروع کسبوکار کوکی خونگی خودتون بشید.