فهرست محتوای این مطلب
تاریخچه سالاد الویه
عدهای معتقد هستند سالاد اولیه، ریشهی روسی دارد؛ سالاد الویه محور اصلی شب سال نو در روسیه است که برای مردم این کشور مهم تر از کریسمس است. سالادهای روسی که گل سرسبد آن ها سالاد الویه است. این سالاد هم مثل باقی سالادهای روسی که معمولاً مملوء از سس مایونز، سبزیجات ریشه ای و انواع مواد پروتئینی هستند، به خودی خود شاخه ای از سالاد هستند و کالری مورد نیاز برای دوام آوردن در زمستان های سرد روسیه را تأمین می کنند.
سالاد اولیه از نظر ترکیب به مواد اولیه، به سالاد تخممرغ آمریکایی (Egg Salad) نیز شباهت بسیاری دارد. با این تفاوت که در سالاد تخم مرغ آمریکایی، خبری از سیبزمینی پخته شده نیست و از ترکیب تخم مرغ و سس مایونز درست میشود.
با این مطلب از تاندوری همراه باشید و طرز تهیه فینگرفود الویه مجلسی را یاد بگیرید. همینطور میتوانید برای یادگیری فینگرفودهای بیشتر، به دوره جامع فینگرفود تاندوری مراجعه کنید.
مواد اولیه (برای ۲ نفر)
- سیب زمینی: ۲ عدد
- سبنه مرغ: ۱ عدد
- خیارشور: ۵ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- هویج: ۱ عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
- لیموترش: ۱/۲ عدد
- سس مایونز: ۱ پیمانه
- نان لواش: ۱ بسته
طرز تهیه
۱) ابتدا سینه مرغ، سیب زمینی و تخم مرغ را بپزید.
۲) سینه مرغ ریش شده را با سیبزمینی، تخم مرغ رنده شده، خیارشور نگینی، هویج، نمک، فلفل، روغن مایع، لیموترش و سس مایونز مخلوط کنید.
۳) سپس سالاد را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۴) نان لواش را بر روی تخته قرار دهید، سپس یک قاشق غذاخوری از سالاد را بر روی آن بریزید.
۵) لقمهها را رول کنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.
۶) سپس لقمهها را برش بزنید و با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
فینگرفود الویه شما آمادهست! نوش جان.