پنیر سوخاری، یکی از پرطرفدارترین آیتمهای خوردنی در اکثر دورههمیها و البته در بسیاری از سفرهای جنگلی محسوب میشود. پنیر سوخاری و یا پنیر کبابی با طعم خاص و ملایمی که دارد، در کنار سایر غذاها و یا به عنوان تقلات یا میانوعده، مورد توجه و انتخاب افراد زیادی است. روشهای متفاوتی برای آمادهسازی آن وجود دارد که سادهترین آن کبابکردن پنیر روی آتش است.
اما در این مطلب، تاندوری یک ترکیب متفاوت و ساده معرفی میکند تا به راحتی در منزل آن را درست کنید و یک پنیر سوخاری خوشمزه برای خود و سایر عزیزانتان آماده کنید و از خورد آن در کنار یکدیگر لذت ببرید.
درصورتی که به یادگیری طرز تهیه انواع فینگرفود علاقه داشته باشید و بخواهید کسب و کار کوچکی در زمینه تهیه و توزیع فینگرفود راهاندازی کنید، دوره آنلاین زیر برای همین منظور به شما ارائه میشود.
آموزش آنلاین انواع فینگر فود (راهاندازی کسب و کار خانگی) – کلیک کنید
فهرست محتوای این مطلب
مواد لازم برای درست کردن پنیر سوخاری
پنیر کبابی: 220 گرم
آرد ذرت: 1/4 پیمانه
آرد گندم: 1/4 پیمانه
نمک، فلفل، پودر پیاز : به مقدار لازم
آویشن، پودر سیر، آب: به مقدار لازم
آرد سوخاری: 1/2 پیمانه
ریحان: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 1/2 پیمانه
ریحان: 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: 1 قاشق غذاخوری
روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
“ویدئو زیر به طور کامل و قدم به قدم مراحل تهیه پنیر کبابی را به شما نشان میدهد.”
طرز تهیه پنیر سوخاری در خانه
220 گرم پنیر کبابی خریداری شده را به مکعبهای هماندازه تقسیم میکنیم.
- در یک کاسه جداگانه، آرد گندم، آرد ذرت، پودر پیاز و مقداری فلفل قرمز و سیاه به همراه آویشن، پودر سیر و نمک اضافه میکنیم.
- ترکیب ساخته شده را به خوبی هم زده و آردها و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم.
- به مقدار مورد نیاز و کم کم به مخلوط آب اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم. به میزانی آب به این ترکیب اضافه میکنیم که یک مایه با غلظت مناسب ایجاد شود.
- در یک ظرف دیگر مقداری آرد سوخاری میریزیم.
در ادامه:
- پنیرهای کبابی قطعهقطعهشده را برداشته و اول در مایه ای که درست کردیم میغلتانیم و یک دور دیگر نیز در آرد سوخاری آغشته میکنیم.
- سپس پنیرهای کبابی آغشته به مایه و ارد سوخاری را در روغنی که از قبل روی گاز گذاشتیم تا داغ شود، میگذاریم تا به اندازه کافی سرخ شود.
- وقتی به خوبی سرخ شدند و پنیرهای سوخاری آماده شدند، آنها را دانه به دانه از روغن درآورده و روی یک دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود.
پنیر سوخاری شما آماده است!
چگونه پنیر سوخاری درست کنیم؟
پنیر سوخاری را با چه سسهایی سرو کنیم؟
شما میتوانید از پنیر سوخاری به عنوان فینگرفود، میانوعده، پیشغذا و به همراه سایر غذاها هر زمان که میل داشتید، استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. انواع سسها اعم از سس مایونز، به همراه ریحان، روغن زیتون، نمک و فلفل و کمی آبلیمو میتواند سس مناسبی برای سرو پنیر سوخاری باشد.
سایر مطالب پیشنهادی تاندوری:
آموزش سالاد سزار خانگی با سس رستورانی
پای چوپان چیست؟ طرز تهیه و دانستنیهای جالب آن