طرز تهیه شیرینی پسته ای

طرز تهیه شیرینی پسته ای

یکی از خوشمزه ترین مدلهای شیرینی و کوکی، شیرینی پسته ای است که هم برای پذیرایی از مهمانان و هم به عنوان شیرینی عید می توان آن را درست کرد. در این نوشته، با طرز تهیه شیرینی پسته ای آشنا خواهید شد. این مدل شیرینی با هل و پسته درست می شود و عطر و مزه بسیار خوبی دارد. شیرینی های پسته ای، بافت کاملاً ترد و متراکمی دارند و به عنوان عصرانه یا میان وعده، گزینه بسیار خوبی محسوب می شود. رسپی درست کردن این شیرینی پسته ای شبیه به رسپی های ایتالیایی ها است. شما می توانید این شیرینی های مقوی را برای میان وعده کودکان خود نیز درست کنید.

مراحل درست کردن شیرینی هل و پسته بسیار راحت است و شما می توانید مواد اولیه این شیرینی پسته ای را در عرض 15 دقیقه در منزل آماده کرد و شیرینی های خوشمزه را روانه فر کنید. برای آشنایی با یکی از آسان‌ترین روشهای پخت شیرینی پسته ای، از شما دعوت می کنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

 

شیرینی پسته ای

 

مواد لازم برای درست کردن شیرینی پسته ای

۲ پیمانه آرد همه منظوره

یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۴ قاشق چایخوری کره بدون نمک

سه چهارم پیمانه شکر

2 عدد تخم مرغ

سه چهارم پیمانه پسته خرد شده

1 قاشق چایخوری هل سبز آسیاب شده

1 قاشق چایخوری وانیل

با این مقدار مواد اولیه، شما می توانید 24 عدد شیرینی پسته ای با اندازه متوسط درست کنید. در صورت تمایل، می توانید مقدار مواد اولیه شیرینی را کمتر یا بیشتر کنید.

 

طرز تهیه شیرینی پسته ای

 

طرز تهیه شیرینی پسته ای

یک سینی فر را که در آن کاغذ روغنی گذاشته اید، آماده کنید.

در یک کاسه کوچک، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید.

با استفاده از همزن دستی کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

سرعت همزن را کاهش دهید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

آرام هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

پسته، هل و وانیل را اضافه کنید و این مواد را با قاشق ترکیب کنید تا زمانی که به خوبی با ترکیبات قبلی ترکیب شوند.

حالا ترکیب آرد به دست آمده را به طور کامل هم بزنید تا همه مواد آن ترکیب و یکدست شوند.

روی سینی فر که از قبل آماده کرده بودید کمی آرد بپاشید.

خمیر شیرینی را داخل سینی فر بگذارید.

حداقل به مدت ۳۰ دقیقه سینی فر را در یخچال قرار دهید تا خمیر شیرینی پسته ای خنک شود.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و یک قفسه توری در طبقه وسط آن قرار دهید.

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.

با استفاده از دستهای آرد زده خود، خمیر شیرینی را به شکل دلخواه گرد یا لوزی بیاورید. یادتان باشد که خمیر شیینی پسته ای در حین پختن پخش می شود.

به مدت ۲۵ دقیقه اجازه دهید که شیرینی های پسته ای بپزند.

سپس شیرینی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بماند و خنک شود.

حالا شیرینی ها را برگردانید و با فاصله در سینی پخت بچینید.

حرارت فر را تا ۱2۰ درجه کاهش دهید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر بیسکویت ها را بپزید.

می توانید باز هم شیرینی ها را پشت و رو کنید تا کاملا ترد شوند.

سینی فر را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

زمانی که کاملا خنک شد، می توانید آنها را در یک شیشه یا ظرف دربسته بریزید و در مکانی خنک، آنها را نگه دارید.

مدت زمان آماده‌سازی شیرینی پسته ای چقدر است؟

تمام مراحل آماده‌سازی مواد اولیه شیرینی پسته ای را می توانید در عرض ۱۵ دقیقه انجام دهید.

پخت کامل شیرینی های پسته ای چقدر طول می کشد؟

شیرینی های پسته ای را باید به مدت ۶۰ دقیقه در فر بپزید تا به خوبی مغزپخت شوند.

در واقع کل مراحل آماده سازی و پخت شیرینی های پسته ای، ۷۵ دقیقه طول می کشد و شما می توانید این شیرینی های خوشمزه و مقوی را در کمتر از 2 ساعت درست کنید.

 

ارزش غذایی شیرینی پسته ای

 

ارزش غذایی شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای، یکی از شیرینی های خوشمزه و مقوی محسوب می شود که هم برای بزرگسالان و هم کودکان، خوشمزه و لذت بخش است. ارزش غذایی شیرینی پسته ای به شرح زیر است:

کالری: ۱۳۶ کیلو کالری

سدیم: 76.7 میلی گرم

کربوهیدرات: 14.3 گرم

پتاسیم: 17.9 میلی گرم

پروتئین: ۱.6 گرم

فیبر : 0.3 گرم

چربی اشباع شده: ۵ گرم

کلسیم: ۱۷ میلی گرم

کلسترول: ۳۴ میلی گرم

آهن: 0.6 میلی گرم

 

جمع بندی مطالب

در این نوشته با طرز تهیه شیرینی پسته ای آشنا شدید. حالا شما می توانید به راحتی، این شیرینی ایتالیایی جذاب را در منزل درست کرده و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

اگر به درست کردن انواع کیک و شیرینی علاقه‌مند هستید، می توانید در دوره آموزش پخت انواع کوکی کافی شاپی شرکت کنید و با طرز تهیه انواع مدلهای شیرینی آشنا شوید. آموزشهای شیرینی پزی تاندوری به صورتی هستند که شما می توانید تمام مراحل پخت کیک و شیرینی را به صورت تصویری و به کمک ویدئو یاد بگیرید و مانند افراد حرفه‌ای به این کار مشغول شوید.

از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و دعوت می کنیم سایر مقالات مانند مراحل پخت بیسکویت ساده برای کودکان را در وبلاگ تاندوری بخوانید و با طرز تهیه قرابیه ساده آشنا شوید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *