طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی ساده و دو رنگ

طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی ساده و دو رنگ

طعم یک کیک عصرانه شکلاتی در کنار چای یا قهوه خاطره این روزها را که به روزهای سرد پاییز نزدیک می‌شویم، برای ما بسیار جذاب‌تر و خاطره‌انگیزتر خواهد کرد. از این رو، کیک شکلاتی برای کسانی که به شکلات علاقه‌مند هستند، می‌تواند به عنوان یک عصرانه دلچسب در دورهمی‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. در این مقاله از مجله تاندوری، آموزش دستور پخت یک کیک شکلاتی فوق‌العاده با بافت نرم همراه با سس شکلات را برای شما آماده‌ کرده‌ایم. می‌توانید این کیک را برای دورهمی‌ها یا عصرانه فرزندانتان درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

کیک عصرانه شکلاتی چیست؟

کیک عصرانه شکلاتی، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب بین‌المللی است که به همراه چای سرو می‌شود. البته این کیک را در وعده صبحانه نیز می‌توانید میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

کسانی که علاقه به پخت انواع کیک‌ دارند، فراگیری پخت و تزئین کیک عصرانه با طعم‌های اصیل، واقعی و سالم را همواره در اولویت قرار می‌دهند. در این راستا آکادمی تاندوری، آموزش عملی و اصولی این نوع کیک‌ها را توسط اساتید برجسته و مجرب در عرصه پخت و تهیه کیک آماده کرده است، تا شما بتوانید یک میان وعده سالم و مقوی درست کنید.

اگر به هنر آشپزی و دیگر هنرهای دستی علاقه دارید، می‌توانید به وب سایت تاندوری مراجعه کنید و از طریق مقالات آموزشی طبق علاقه‌مندی خود، روش تهیه انواع غذاها، دسرها، شیرینی‌ها و کیک را مشاهده کنید.

دوره کامل آموزش پخت انواع کیک تولد – کلیک کنید

آموزش پخت انواع کیک عصرانه – کلیک کنید

طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی

در مطلب زیر طرز تهیه یک کیک شکلاتی عصرانه، ساده و فوری را آماده‌ کرده‌ایم که تمام مواد مورد نیاز آن در آشپزخانه‌ها پیدا می‌شود. امیدواریم که از این طرز تهیه کیک شکلاتی به عنوان یک عصرانه عالی لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی

  • آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
  • شکر: ۱ تا 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد بزرگ
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شیر داغ یا نسکافه: ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار خیلی کم

کیک عصرانه شکلاتی

کیک عصرانه شکلاتی

مراحل پخت کیک عصرانه شکلاتی

در ادامه با آموزش مرحله به مرحله پخت کیک شکلاتی عصرانه بدون استفاده از فر با ما همراه شوید.

  1. در ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه بدنه آن پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
  2. در این فاصله تمام مواد پودری اعم از آرد، پودرکاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه به منظور هوادهی الک کنید. سپس جهت افزایش شیرینی شکر آن در کیک، مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  3. در ادامه در یک کاسه مناسب، تخم مر‌غ‌ها را که به دمای محیط نزدیک شدند، با وانیل، شکر، شیر داغ یا نسکافه، سرکه و روغن مایع مخلوط کنید و به مدت حداکثر 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
  4. در این مرحله از پخت کیک عصرانه شکلاتی، مواد خشک شامل مخلوط آرد و پودر کاکائو را در سه مرحله به مایع تخم مرغ اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. 
  5. درون یک قالب مناسب را چرب کنید و مایع کیک را درون آن بریزید. قالب کیک را درون قابلمه در حال جوش قرار دهید. جهت پخت کامل کیک، درب قابلمه را با دم‌کنی بپیچید و اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه بپزد.

این کیک شکلاتی ساده و خوش طعم که دارای بافتی مرطوب و جذاب است را می‌توانید بعد از سرد شدن با گاناش تزیین کرده و نوش جان کنید.

کیک شکلاتی یک عصرانه و میان و عده خوشمزه

کیک شکلاتی یک عصرانه و میان و عده خوشمزه

طرز تهیه گاناش برای تزیین کیک عصرانه شکلاتی

گاناش یک نوع شکلات فوق‌العاده خوشمزه است که در شیرینی‌پزی و کیک‌پزی کاربردهای زیادی دارد. مهم‌ترین کاربرد آن در تزئین انواع کیک پرطرفدار عصرانه از جمله تهیه کیک شکلاتی است. البته از گاناش می‌توانید بین لایه‌های کیک به همراه خامه نیز استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه گاناش برای تزیین کیک شکلاتی عصرانه را آموزش داده‌ایم.

مواد لازم جهت تهیه گاناش

  • شکلات تخته‌ای بن‌ماری شده: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: یک پنس
  • روغن مایع: 4 قطره جهت براق شدن شکلات

برای این کار، در ابتدا باید برای تهیه شکلات تخته‌ای بن‌ماری شده اقدام کنید. پس شکلات‌ها را به صورت نازک برش بزنید و درون یک ظرف مناسب روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار کتری قرار دهید تا شکلات‌ها نرم و روان شوند. پس از یک دست شدن مواد شکلاتی، به منظور براق شدن به آن چند قطره روغن مایع اضافه کنید. به این روش بن‌ماری می‌گویند.

در ادامه یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم بگذارید و درون آن خامه و وانیل بریزید. سپس شکلات بن‌ماری شده را به آن اضافه کنید بعد از هم‌زدن، گاناش شما آماده می‌شود. گاناش تهیه شده را پس از سردشدن می‌توانید مانند خامه قنادی روی دسرها و کیک‌ها جهت تزیین فرم دهید.

طرز تهیه کیک عصرانه شکلاتی وانیلی 

کیک‌ها همواره جزو پرطرفدار‌ترین دسرها و عصرانه‌ها به شمار می‌آیند. اما اگر بین انتخاب کیک عصرانه از جمله کیک وانیلی یا کیک شکلاتی مردد هستید، ما به شما انتخاب کیک دو رنگ را پیشنهاد می‌کنیم. این نوع کیک عصرانه شکلاتی وانیلی دارای بافتی بسیار نرم و لطیف و ظاهری بسیار زیبا است و با برش آن شاهد رنگ کرم و شکلاتی خواهد بود. به طور قطع از چشیدن طعم بسیار عالی این نوع کیک دو رنگ لذت خواهید برد.

درست کردن این کیک عصرانه بسیار ساده و جزو بهترین میان وعده‌ها برای بچه‌ها به شمار می‌روند. 

مواد لازم برای تهیه کیک عصرانه دو رنگ وانیلی شکلاتی

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • شیر: سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع: سه چهارم پیمانه
  • آرد قنادی: 1.5 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1.5 قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک عصرانه شکلاتی وانیلی

  • در ابتدا بکینگ پودر را با آرد قنادی مخلوط کنید و سه بار از الک رد کنید.
  • داخل یک ظرف مناسب تخم‌ مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم‌ رنگ و بافت آنها کش‌دار شود. هر چه این مرحله را بیشتر انجام دهید به کیفیت کیک و پف‌کردن آن کمک خواهید کرد.
  • سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا مواد یکدست و مخلوط شوند.
  • در این مرحله از پخت کیک عصرانه شکلاتی وانیلی، مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را به مایه کیک اضافه کرده و با استفاده از لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. در صورت نیاز می‌توانید با همزن برقی با دور کند این عمل را انجام دهید. 
  • سپس یک سوم مایه کیک را جدا کنید و داخل ظرف دیگری بریزید و پودر کاکائو روی آن الک کنید. برای افزایش غلظت مایه شکلاتی یک قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  • برای آماده کردن این کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی، درون یک قالب میان تهی با قطر مناسب را با روغن جداکننده کیک به خوبی چرب کنید.
  • حالا نصف مایه وانیلی را داخل قالب کیک بریزید و بعد نصف مایه شکلاتی را روی آن صاف کنید. در ادامه مابقی مایه وانیلی را داخل قالب ریخته و در آخر نیز باقی مایه شکلاتی درون قالب کیک بریزید و صاف کنید.
  • قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی‌گراد به مدت حدود 40 دقیقه قرار دهید. 
  • بعد از این مدت فر را خاموش کنید و وقتی دما آن کاهش پیدا کرد، کیک را از قالب خارج کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی وانیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی وانیلی

نکات مهم درباره پخت کیک عصرانه شکلاتی وانیلی

  • تمام مواد اولیه کیک باید با دمای محیط رسیده باشند.
  • حتما آرد و بکینگ پودر را قبل از اضافه کردن به سایر مواد سه بار الک کنید چرا که تاثیر بسیار زیادی در کیفیت کیک دارد.
  • داخل مایه وانیلی می‌توانید از پودر هل، اسانس لیمو یا اسانس پرتقال نیز بنا بر ذائقه خود استفاده کنید. 
  • مایه کیک بعد از ریختن در قالب با زدن ضربه هواگیری کنید تا پف کیک به صورت همسطح باشد و کیک حالت قله‌ای به خود نگیرد.
  • برای چک کردن پخت کیک باید حداقل 20 تا 30 دقیقه از زمان پخت آن گذشته باشد و بعد درب فر را باز کنید. در غیراینصورت پف کیک از بین خواهد رفت.
  • برای تزیین این کیک می‌توانید از سس شکلاتی یا کاراملی استفاده کنید.

در این مقاله، دو روش پخت کیک عصرانه شکلاتی به صورت ساده و دو رنگ را آموزش دادیم. امیدوارم از این دسر شکلاتی راضی باشید و این کیک خوشمزه با طعم شکلاتی بی‌نظیرش را برای وعده عصرانه بپسندید. شما با مراجعه به وب سایت تاندوری می‌توانید طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را به صورت مرحله به مرحله و تصویری مشاهده کنید. 

جهت شرکت در دوره‌های آموزشی آکادمی تاندوری در زمینه کیک‌پزی اپلیکیشن این مجموعه را نصب کرده و با پرداخت کمترین هزینه‌ها در دوره پخت انواع کیک و شیرینی شرکت کنید. اگر نظر و ایده خاصی درباره سایر کیک‌های خوشمزه و خانگی دارید، دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

طرز تهیه چیزکیک ژاپنی با فر و بدون فر

طرز تهیه کیک عسلی روسی + 6 نکته مهم


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *