پای چوپان چیست؟ طرز تهیه و دانستنی‌های جالب آن

پای چوپان چیست؟ طرز تهیه و دانستنی‌های جالب آن

برای افرادی که به غذاهایی مانند لازانیا، پیتزا یا حتی چیپس و پنیر علاقه زیادی دارند و این سه نوع غذا از انتخاب‌های اصلی آن‌ها در کافه و رستوران است، پای چوپان یا “شپردز پای ؛” Shepherd’s Pie“، پیشنهاد شگفت‌انگیزی می‌تواند باشد.

پای چوپان، یک رسپی جذاب است که مانند لازانیا، به شکل لایه لایه مواد روی هم قرار می‌گیرند و طعم بسیار دلچسبی را برای شما ایجاد می‌کنند.

مواد تشکیل‌دهنده پای چوپان

مواد تشکیل‌دهنده پای چوپان

همراه تاندوری مگ باشید و طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش ببینید، در خانه درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه پای چوپان 

مواد لازم برای آماده‌سازی پای چوپان

گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم

سیب‌زمینی پخته : 4 عدد

رب: 1 قاشق غذاخوری

کره: 50 گرم

شیر: ½ لیوان

پیاز: 1 عدد

پنیر پیتزا: 250 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم

شیوه آماده‌سازی و پخت پای چوپان

برای پخت پای چوپان کافی است مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

  1. سیب‌زمینی‌ها را به همراه کره، شیر، نمک و فلفل پوره کنید تا به طور کامل له و و با هم یکدست شوند.

ترکیب سیب‌زمینی و کره در پای چوپان

به شکل پوره:

 

پوره سیب زمینی در پای چوپان

  1. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید.

تفت‌دادن پیاز

  1. به پیاز تفت داده شده، گوشت،رب گوجه فرنگی و ادویه‌هارا اضافه کنید (نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم و کافی)

ترکیب گوشت با سایر مواد

  1. وقتی مواد به طور کامل با هم ترکیب شدند و گوشت نیز کاملا پخت، تابه را از روی حرارت بردارید.
  2. اکنون در ظرف مناسب فر، مواد را پهن کنید.

پهن‌کردن مواد در کف تابه

  1. بعد آن، پوره سیب‌زمینی که قبلا آماده کرده بودید، روی آن پهن کنید.

پوره‌ سیب‌زمینی پهن‌شده روی مواد

  1. پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و مانند یک لایه روی مواد پهن کنید. سپس به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

  پنیر‌ پیتزا، لایه آخر مواد

پای چوپان شما آماده است! نوش جان.

پای چوپان آماده شده

تاریخچه جالب و بامزه پای چوپان

پای چوپان یک رسپی ایرلندی به شمار می‌رود. داستان ان هم از این قرار است که در اواخر قرن 15 که انگلستان، ایرلند را به دست گرفت، وضع اقتصادی کارگران ایرلندی بسیار بد شد و تقریبا فقیر شدند و به خوردن سیب زمینی ناچار شدند. در عین حال هم انگلیسی‌ها علاقه زیادی به خوردن گوشت گاو داشتند و به همین علت، تولید گوشت گاو به شدت افزایش پیدا کرد.

شپردز پای یا همان پای چوپان، یک ترکیب جذابی بود که در آن دوره از باقی‌مانده گوشت  و سیب‌زمینی ارزان قیمت توسط ایرلندی‌ها درست شد و در مدت کوتاهی در تمام اروپا معروف شد.

 

درصورتی که به پخت انواع پیتزا علاقه‌دارید، و یا تصمیم دارید کسب و کار خود را در زمینه پخت و سرو پیتزا در کافه و رستوران آغاز کنید، آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری، کامل‌ترین دوره اموزش انواع پیتزا را به صورت آنلاین ارائه داده است. در انتهای دوره گواهی پایان دوره دریافت خواهید کرد و مشاوران کسب و کار تاندوری شما را تا هنگاه شروع کسب و کارتان حمایت خواهند کرد.

دریافت دوره جامع آموزش انواع پیتزا – کلیک کنید

سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

آشنایی با انواع پیتزا و مواد تشکیل‌دهنده‌ آن‌ها

طرز تهیه پیتزا در طبیعت + نکات کلیدی

چوریتسو چیست؟ چه فرقی با سایر سوسیس‌ها دارد؟

,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *