سالاد روکولا، یکی از خاصترین ترکیباتی است که به عنوان پیشغذا یا حتی غذای اصلی برای افرادی است که رژیم دارند. رژیم غذایی تاثیر بسیار جدی و مهمی به روی سلامتی و تناسب اندام شما دارد. از طرفی تنوع کم در انواع غذاهای گیاهی و سالم، باعث شده است که بسیاری از افراد حتی اگر بخواهند هم کمتر بتوانند از غذاهای سالم و گیاهی استفاده کنند. اما با کمی بازی با مواد اولیه گیاهی، ترکیبات ابداعی بسیار جالب و خوشمزهای میتوان ایجاد کرد.
در این مطلب، با طرز تهیه این سالاد خوشمزه و متفاوت آشنا خواهید شد. درصورتی که وگان هستید و به هیچ عنوان از غذاهای دارای گوشت و لبنیات استفاده نمیکنید نیز میتوانید در بلاگ زیر، با انواع غذاهای وگان آشنا شوید و از آنها ایده بگیرید.
وب سایت تاندوری ضمن ارائه بهترین دورههای آموزش آشپزی و آموزش انواع کیک و شیرینی، دو دوره آموزش آنلاین گرانولابار و پروتئین بار در اختیاز علاقهمندان قرار داده است تا بتوانید خودتان در خانه، میانوعده سالمی برای خود یا فرزندتان آماده کنید.
آموزش آنلاین گرانولا و گرانولابار – کلیک کنید
آموزش آنلاین پروتئین بار – کلیک کنید
ویژگی مهم دیگری که دورههای آنلاین آکادمی مهارت و خلاقیت تاندوری دارد، این است که درصورتی که بخواهید از مهارت خود در جهت کسب درآمد خانگی استفاده کنید، این دورهها به قدری کامل و حرفهای هستند که شما را از سایر آموزشها بینیاز میکند.
طرز تهیه سالاد روکولا
فهرست محتوای این مطلب
مواد لازم برای سالاد روکولا
نان تست مخصوص: 2 عدد
کدو: 1 عدد
پنیر فتا: 200 گرم
پرک بادام: 50 گرم
گوجه گیلاسی: 5 عدد
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
روکولا: 150 گرم
قارچ: 100 گرم
طرز تهیه سالاد روکولا
- ابتدا نانهای تست را به شکل مربع مربع خرد میکنیم و آن را در روغن زیتون به همراه سیر، که از قبل در روغن تفت داده شده، میریزیم و کمی تفت میدهیم تا به اندازه دلخواه خشک شوند.
- نانهای خردشده را کنار میگذاریم و در ماهی تابه کمی روغن ریخته و کدوها را در آن تفت میدهیم.
- قارچ را به همراه نمک و آبلیمو مزهدار کرده و در همان روغن تفت میدهیم.
- در ظرف اصلی که میخواهیم سالاد روکولا در آن باشد، سبزی روکولا را قرار میدهیم و همانطور که در ویدئو زیر نشان داده شده است، تمام مواد را به صورت پراکنده روی آن میریزیم.
(نحوه تزئین سالاد بر اساس سلیقه شما میتواند متفاوت باشد) - در انتها تکههای پنیر فتا را به همراه گوجهگیلاسی و مقداری پرک بادام به روی سالاد میریزیم.
سالاد روکولای شما آماده است؛ نوش جان!
ارزش غذایی سالاد روکولا
روکالا یا آرگولا، یکی از انواع سبزیهای معطر و با خاصیت غذایی بالاست. سبزی روکولا از نظر ظاهری شباهت زیادی به شاهی دارد. این سبزی حاوی مقدار زیادی اسیدفولیک، ویتامینهای C، A، K همراه با مواد معدنی از قبیل پتاسیم، منگنز، آهن و کلسیم است.
این ویتامینها و مواد معدنی از مواد مورد نیاز اساسی بدن است به همین علت مصرف سبزی روکولا به عنوان سالاد روکولا یا در کنار غذاهای دیگر مانند پاستا، ساندویچ و … بسیار توصیه میشود.
سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:
معرفی خوشمزهترین غذای گیاهی ملل